Nyheder

Koncert og trackliste fra PJ Harvey og John Parish

PJ Harvey og John Parish barsler med nyt album og giver koncert i København til maj.

PJ Harvey og John Parish er musikalske samarbejdspartnere gennem mange år. For hvad der snart er 13 år siden udgav de sammen Dance Hall at Louse Point, og John Parish har tidligere været med til at producere to af Harveys albums, To Bring You My Love (1995) og hendes seneste album White Chalk (2007).

Den 30. marts udkommer så de tos andet fælles album, der har fået titlen A Woman A Man Walked By. Albummet er indspillet i Bristol og PJ Harveys hjemby, Dorset, og mixet af den efterhånden smålegendariske Flood.

Samtidig offentliggør Harvey og Parish, at de til foråret drager ud på turné i Storbritanien og Europa. Danmark er heldigvis også et af de heldige lande, der kan glæde sig til besøg. Duoen giver koncert i Store Vega mandag den 11. maj. Billetsalget er allerede startet på billetlugen.dk og i Fona-butikker landet over.

Tracklisten fra A Woman A Man Walked By er netop offentliggjort:

1. Black Hearted Love
2. Sixteen, Fifteen, Fourteen
3. Leaving California
4. The Chair
5. April
6. A Woman A Man Walked By / The Crow Knows Where All The Little Children Go
7. The Soldier
8. Pig Will Not
9. Passionless, Pointless
10. Cracks In The Canvas

Leave a Reply