Nyheder

Jay Reatard udgiver nyt album i august

Skrevet af Mikkel Arre

Vi håber, albumtitlen er en Camus-reference.Reatard, foroverbøjet

På sidste års Roskilde Festival fortalte Tennesee-punkrockeren Jay Reatard til Undertoner, at han for tiden havde mest lyst til at være poppet. Om den indstilling har holdt ved, kan vi finde ud af omme på den anden side af sommerferien.

Reatards pladeselskab, Matador Records, kan nemlig fortælle, at hans første regulære fuldlængdealbum siden 2006-pladen Blood Visions udkommer d. 18. august. Det har fået titlen Watch Me Fall, og Reatard har selv produceret pladen.

På Matador-bloggen kan man downloade en første smagsprøve. Man kan også bare høre den her:

[audio:http://www.matadorrecords.com/mpeg/jay_reatard/jay_reatard_it_aint_gonna_save_me.mp3]

Leave a Reply