Nyheder

Fredagsvideo: Mastodon: “Oblivion”

Det er ærlig talt ikke meget opmærksomhed, vi giver metallen her på Undertoner, og det er logisk nok, for vi hører ikke så meget af den slags. Men lidt hører vi dog alligevel, og der er da især et par stykker af os, der er særdeles glade for den nye Mastodon til trods for, at de kommer tættere og tættere på at lave en Metallica (som de i øvrigt også skal varme op for til fem udsolgte koncerter i Forum). I så fald må den nye plade Crack the Skye være deres …And Justice for All. Den har i hvert fald et par lange, progressive numre.

“Oblivion” er et af de kortere og mere poppede numre med et decideret fængende omkvæd. I videoen dertil er bandet taget på rumrejse, og den er derfor god at drømme sig væk i på sådan en lidt gråtrist fredag. God weekend!

Mastodon "Oblivion"

Leave a Reply