Nyheder

Undertoner holder juleferie

Skrevet af Redaktionen

Så går Undertoner i et kort vinterhi og vender tilbage i 2010 med årslister og andet ståhej…

»Holy shizzle, den nye Raekwon er for syg!«

»Holy shizzle, den nye Raekwon er for syg!«

Så er det slut for i år. Vi vil fylde os med snaps og marcipan. Vi vil vælte os i gaver. Og vi vil begrave os i musik fra året, der gik, for at få så retfærdig en årsliste, som det overhovedet er muligt.

Vi takker jer, kære læsere, for at følge os i løbet af året. Vi har svedt og kæmpet og diskuteret året igennem for at levere sproglige udfoldelser om den kære kunstart musik, som vi alle holder så meget af. Men vi har også brug for at slappe af. Nyde andre af livets mange goder (primært mad), og trække stikket så langt ud, at vi er for dovne til at sætte det i igen før engang i det nye år. Faktisk får vi først taget os sammen 4. januar, så vi holder juleferie fra i dag og til da. I den tid vil der ikke være den mindste aktivitet på siden, men der er jo et helt arkiv af anmeldelser og artikler, som man kan begrave snuden i, hvis tante Agathes klejner bliver for tørre.

Fra alle os på Undertoner til alle jer læsere siger vi glædelig jul og godt nytår!
Sagaen fortsætter i 2010…

Leave a Reply