Konkurrencer

Vind Kings of Conveniences nye album

Skrevet af Redaktionen

Velkommen til 2010 på Undertoner. Et år skal starte godt, så vi starter med en konkurrence, hvor du kan vinde det seneste album med Kings of Convenience.

Kings of ConvenienceDet føles efterhånden som længe siden, at stille var det nye højt, og især Erlend Øye fra Kings of Convenience har da også været mere interesseret i at flytte folks fødder end synge stille sange de sidste mange år.

Men 2009 var året, hvor den afdæmpede indiefolk-duo igen udsendte et nyt album med titelen Declaration of Dependence og i øvrigt spillede en udsolgt koncert i Store Vega, der begejstrede hele salen. Som Terkel Røjle skrev i sin anmeldelse af pladen, så laver duoen musik med skønne vokalharmonier og med en charmerende, minimalistisk live-indspillet lyd.

Nu har du så mulighed for at vinde dette nye album, da vi har tre albums i overskud, som tre heldige vindere kan score ét eksemplar af hver, hvis man vel at mærke kan svare på nedenstående spørgsmål inden den 10. januar.

Vi har fundet de tre vindere! Tak for interessen…

Leave a Reply