Konkurrencer

Vind billetter til Roskilde Festival 2010

Skrevet af Redaktionen

Hvad siger du til at komme gratis på Roskilde Festival 2010? Så, så, ikke så hurtigt. Du skal lige svare på et spørgsmål først.

Ham her har guldkort hos samaritterne. Foto: Marie Joensen

Ham her har guldkort hos samaritterne. Foto: Marie Joensen

Smilende isvagter, pludselige regnskyl, fulde fyre med rensdyrgevir på hovedet, støvet græs, urinlugten om søndagen, et fugtigt telt, naboer, der hører Iron Maiden 24-7, et bollende par i køen til toilettet, et 12 mand stort orkester fra Etiopien, der pludselig holder fest et sted, du ikke aner, hvordan du kom frem til.

Roskilde Festival er en oplevelse hvert år, og 2010 bliver med garanti ikke anderledes. Så mange mennesker samlet ét sted med et positivt ønske om at have det sjovt fejler sjældent. I år er der bl.a. mulighed for at se Undertoner-favoritter som Pavement, Beach House, Dirty Projectors, Serena-Maneesh, Japandroids, Brother Ali, Health, Wooden Shjips og Gorillaz. Her på Undertoner vil vi vanen tro guide til nogle af de mange oplevelser. Vi vil selvfølgelig også rapportere fra festivalen som foregående år, og vi glæder os ærlig talt en del.

Hvis du også vil på Roskilde Festival, men har svært ved at samle nok pant sammen, ikke gider at stå i Spaghetti-boden eller synes programmet er for tamt og kun gider af sted, hvis det er gratis, så er der en gylden mulighed her. Undertoner udbyder nemlig i samarbejde med Roskilde Festival billetter til festivalen. To vindere kan løbe med en billet til sig selv, hvis de vel at mærke kan svare på nedenstående spørgsmål senest 28. maj.

Konkurrencen er afsluttet. Vinderne har fået besked…

2 kommentarer

Leave a Reply