Nyheder

Fredagsvideo: Miniature Tigers: “Bullfighter Jacket”

“Find Holger”-bøgerne begyndte vist at komme frem, da jeg var barn, og har, så vidt mit begrænsede kendskab til børnelitteraturen rækker, været populære lige siden. Men jeg skal gerne indrømme, at jeg hurtigt stod af på dem. De første par stykker var nemme nok, men efterhånden skulle man jo både lede efter troldmænd, venner, forfølgere, sko, pergamenter og jeg ved fandeme ikke hvad i et tæt-tegnet, uoverskueligt univers. Det havde jeg ikke tålmodighed til.

Derfor glæder det mig, at videoen til Miniature Tigers‘ “Bullfighter Jacket” er en meget simpel “Find Holger”-opgave. Hvis du ikke finder ham, kender jeg en optiker, der kan hjælpe. Han er der faktisk flere gange. Troldmanden kan jeg også godt finde, og hende, der hedder Wilma, hvis danske navn, jeg ikke kan huske, dukker også op.

Find Holger!

P.s. Hvis det på nogen måde skulle været gået din næse forbi, har Arcade Fire lavet en voldsomt fed, interaktiv video, som helt i tråd med deres nyeste album, The Suburbs, giver dig mulighed for at indsætte dit eget provinshul i deres video. Det fungerer dog kun i Google Chrome.

Leave a Reply