Nyheder

Rainbow Arabia klar med debutalbum og koncert i DK

Skrevet af Mia Ravn Bach

Den LA-baserede duo Rainbow Arabia er endelig klar med deres første fuldlængdealbum Boys & Diamonds, som udkommer i Europa 28. februar. Desuden gæster de Danmark 19. april.

Den 28. februar udkommer den første langspiller fra LA-outfittet Rainbow Arabia.

Den LA-baserede duo Rainbow Arabia er endelig klar med deres første fuldlængdealbum Boys & Diamonds, som udkommer i Europa 28. februar.

Albummet er en opfølgning på deres to tidligere ep’er The Basta og Kabukimono fra henholdsvis 2008 og 2009.

Duoen og ægteparret Danny og Tiffany Preston, som har deres rødder i dubbandet Future Pigeon, har været fast inventar på Pitchforks anmelderliste, siden de fungerede som support for Gang Gang Dance tilbage i 2008.

På de to forhenværende udgivelser befinder Rainbow Arabia sig i et univers mellem mellemøstlige synthesizere, afrikanske trommer og vestlig dancebeat tilført Tiffany Prestons halvskingrende vokal. Boys & Diamonds er efter sigende stadig en musikalsk forening mellem øst og vest, dog med flere robuste og poppede rytmer end førhen. Allerede nu er det muligt at få en smagsprøve på bandets førstesingle “Without You”, som kan streames her.

Rainbow Arabia påbegynder deres kommende turné primo marts og rammer Huset i Magstræde 19. april kl 21.00, hvor det umuligt kan blive andet end en orientalsk dansefest.

Leave a Reply