Nyheder

Fredagsvideo: Owen Pallett: “Odessa” (Caribou-cover)

Skrevet af Anna Møller

Fredagsvideoen tilhører i denne uge publikum selv, og således er der i anledning af den igangværende Pop Revo-festival tale om en ydmyg koncertoptagelse af Owen Palletts cover af Caribous “Odessa”.

Ja altså, endnu en gang er det blevet fredag, og i Århus har der været gang i Pop Revo-festivalen siden i går.

En af de absolut bedste koncerter på sidste års festival var ifølge Undertoners Mikkel Arre Caribous koncert, og søreme om et af dette års bands ikke har lavet et cover af Caribous “Odessa”. Der er tale om canadiske Owen Pallett, som Undertoners beskidte grabber blandt andet har skriblet om i forbindelse med udgivelsen af albummet Heartland og Palletts koncert på Lille Vega i februar.

Owen Pallett har tidligere lavet en ganske smuk version af Arcade Fires “No Cars Go”, hvor et sample og minimal violin danner grundlaget, og “Odessa” er da også båret af skærende violinsamples plus electronica og Palletts vokal. Der er imidlertid ikke tale om en decideret musikvideo, men blot en simpel og ydmyg koncertoptagelse fra juni sidste år på Tavastia, Helsinki.

Vil man undgå de indledende jokes mellem publikum og Pallett, kan man starte ved 1:25 og så ellers håbe på, at ekstranumrene ved den kommende Pop Revo-koncert lørdag klokken 20.00 også vil omfatte Caribou-coveret.

Vi ses i Århus!

Leave a Reply