Nyheder

Jay Reatards 90’er-debut Teenage Hate udgives på ny

Skrevet af Mia Ravn Bach

Jay Reatards første fuldlængde-lp Teenage Hate, der så dagens lys i 1998, bliver den 31. maj genudgivet i en deluxeudgave på Goner Records.

Jay Reatards første fuldlængde-lp Teenage Hate, der så dagens lys i 1998, bliver den 31. maj genudgivet i en deluxeudgave på Goner Records. Den nu afdøde garagerock-musiker indspillede Teenage Hate med sit tidligere band, The Reatards.

Goner Records udgiver både dobbeltalbummet på cd og i en limited vinyl-udgave. Teenage Hate udkom oprindeligt med 18 numre, men den nye udgave kommer til at indeholde mere end dobbelt så mange numre, da der er blevet tilføjet en del ældre sange såsom “Fuck Elvis Here’s The Reatards”, der tidligere kun har været udgivet på kassettebånd.

Ligeledes er der tilføjet et par sange med gæsteoptræden af Greg Cartwright/Oblivian (Reigning Sound, The Oblivians) på trommer, og sidst men ikke mindst vil man på albummet finde coverversioner af Fear, Buddy Holly, The Beatles og The Dead Boys.

Er man Jay Reatard-fan vil deluxeudgaven af Teenage Hate højst sandsynligt føles som 39 dybt begravede skatte fra en svunden tid. En tid, hvor Reatard stadig var teenager i Memphis, Tennesee og fyrede den af på sin guitar.

Leave a Reply