Nyheder

Fredagsvideo: Marybell Katastrophy: “There Is No Rhino in This Room”

Skrevet af Anna Møller

Marybell Katastrophys nye video underholder på flere planer og skal da helt sikkert lægge fredagsspor til din kontorbrandert, iggå?

Fredag. Ugens mest værdsatte dag.

Så er der ingen undskyldninger for ikke at folde papirsfly ud af rykkere fra nær og fjern og lade dem dale langsomt ned gennem kontorlandskabet, mens slips og bh-stropper løsnes, og Benny nede fra trykkeriet går i Netto efter tidlige fyraftensbajere.

Og så skal der jo være lidt til de andre sanser også. Derfor er ugens fredagsvideo den nyeste single fra aarhusianske Marybell Katastrophy, “There Is No Rhino in This Room”. Her er stimulans på adskillige planer: Ens visuelle dampbarn underholdes med blink og collageklip, stillbilleder og savannedyr, mens musikkens lagdelte flade bevæger sig i hundrede velplacerede og pulserende retninger på samme tid. Intellektet stryges over hårene med adskillige referencer, hvor den tydeligste nok er nummerets titel, der lægger sig op af den postmodernistiske litteraturteoretiker Stanley Fishs legendariske “Is There a Text in This Room?” fra 1980.

Der er p.t. ingen udgivelsesdato på det kommende album fra Marybell Katastrophy, men det forventes at komme ud i slutningen af 2011. Imens kan du fordrive tiden med at downloade singlen “There Is No Rhino In This Room” her eller følge bandet på dets koncerter i Tyskland 17. og 18. maj.

Videoen er lavet af bandmedlem Jakob Schweppenhäuser, mens fotografierne er taget af Zuhal Koçan.

God weekend!

Leave a Reply