Nyheder

Fredagsvideo: This Is Head: “0007”

Skrevet af Anna Møller

Fredag inden hegnet. Altså Roskilde-hegnet. Det hegn, du skal i på Roskilde. Her er videoinspiration til et opvarmningsband og til alternativ terapi.

Fredag inden du skal på Roskilde og etablere din nye efterskolelejr, ‘Lejr Gå Helt Amok’.

Faaborg Leverpostejen ligger side om side med en flaske finsprit, hjemmebagte crackcookies og et par ekstra underhylere. Der er med andre ord ikke sparet på noget.

Du ved alligevel, du kun holder til max tre dage med ustemte lejrbålsguitarer og varme Slot Pilsnere, så du skal helt sikkert ind og se noget musik på den der Campingscene eller hvad den nu hedder. Og her træder denne uges fredagsvideo så til med assistance, kærlig videosjov og masser af ubrugelig info om Roskilde-aktuelle This Is Head. Here goes:

Malmø-bandet This Is Head spiller på Pavilion Junior onsdag d. 29. juni kl 16.00 – så du er sikker på at være ude fra den farlige solzone 11-15. Det skal man jo også tænke på.

This Is Head vandt i starten af 2011 prisen som årets popnavn hos svensk P3 foran Anna von Hausswolff, Robyn, The Radio Dept. og The Tallest Man On Earth, og i maj udsendte kvartetten deres roste debutplade 0001 i Danmark.

Musikalsk set er der tale om på samme tid opstemt og apatisk indierock, hvor der som sådan aldrig finder en forløsning sted af den opbyggede indieenergi, men det er også fint nok i sommersolen.

Videoen byder på terapi for vinyljunkies, der i sidste ende tvinges til at smide deres elskede lp’er ud fra et hustag. Effektivt og samtidig chokerende.

Rigtig glædelig fredag og god vind på Roskilde i opvarmningsdagene.

Leave a Reply