Nyheder

Festival of Endless Gratitude rammer København 15.-18. september

Skrevet af Mia Ravn Bach

Efter sidste års succes rammer Festival of Endless Gratitute endnu en gang København 15.-18. september. Som festivalen selv formulerer det, bliver det »fire dage med musik, billeder, aktiviteter, workshops, lyd, lys, mad og meget mere.«

Efter sidste års succes afholder Koncertforeningen Hovedstolen for tredje gang musik- og kunstfestivalen Festival of Endless Gratitute (FOEG). Festivalen finder sted på ydre Vesterbro i København fra torsdag d. 15 til søndag d. 18 september, hvor FOEG i denne omgang byder på hele 41 bands, heraf 29 udenlandske, samt en større udstilling med i alt 50 kunstnere fra hele verden. Som den alternative festival selv formulerer det i deres pressemeddelelse, er FOEG »fire dage med musik, billeder, aktiviteter, workshops, lyd, lys, mad og meget mere.«

I løbet af disse fire dage i musikken og kunstens navn er det muligt for publikum at komme helt tæt på de optrædende. Festivalen har nemlig ikke noget backstage-område, hvorfor grænsen mellem optrædende og tilhørende nedbrydes. Der vil på den måde blive rig mulighed for at give feedback til de forskellige kunstnere, hvilket kan være med til at skabe en helt anden form for intensitet og nærvær, end man normalt oplever på en festival.

FOEG’s hjemmeside opdateres løbende vedrørende nye bookinger af bands, og i dag er de gamle kendinge i Sunburned Hand of the Man (USA), Knút (Færøerne) og Franklin’s Mint (USA) blevet føjet til programmet.

Resten af programmet, som det ser ud lige nu, kan nærstuderes nedenfor. Læs desuden meget mere om sted, tidspunkt og billetkøb via festivalens hjemmeside.

Optrædende:
Aron (dk) // Bear Bones, Lay Low (be) // Ben Vida (us) // Bridget Hayden (uk) // Bäddat För Trubbel (se) // Cam Deas/Jack Allett (uk) // Chris Corsano/Dennis Tyfus (us/be) // Dracula Lewis (ro) // El Paraiso Records Ensemble (dk) // Family Underground (dk) // Ghost Flute & Dice (dk) // Hills (se) // Ignatz (be) // Jakob Olausson (se) // John Levin (us) // Jozef van Wissem (nl) // Kuupuu (fi) // Kvabbe (dk) // Marisa Anderson (us) // Matthew “Doc” Dunn (us) // MX (dk) // Own Road (dk) // Papir (dk) //Paul Labrecque (us) // Runar Magnússon (is) //Spökraket (dk) // Sus & Jakob (dk/se) //Tsembla (se)

Leave a Reply