Konkurrencer

Vind billetter til Class Actress på Rust 2. december

Se, hvad Julemanden har pakket ind!
Skrevet af Redaktionen

Du har styr på hypemusik, men har du styr på Jesus? Deltag i konkurrencen om fem gange to billetter til Class Actress på Rust fredag den 2. december.

Se, hvad Julemanden har pakket ind!

Fredag den 2. december spiller newyorkeren Elizabeth Harper aka Class Actress på Rust, og du kan smøre dine bedste venner ved at tage dem gratis med til koncerten, hvis du VEL at mærke deltager, svarer rigtigt og udtrækkes lige her. De husker det med sikkerhed, når der en snes dages tid senere skal købes sidste øjebliks-julegaver. God opførsel belønnes, ved du.

Men først lidt om aftenens hovednavn, Class Actress. Hun blander trommemaskine, lys vokal og synths i en lækker vintagegryde, der ikke efterlader meget at ønske for et kærligt 80’er-hjerte. Nummeret “Weekend” er dermed meget sigende for Class Actress’ udtryk: dansable og samtidig slæbende beats med lys keyboardsynth plus umiddelbart ubekymret og henslængt vokal i catchy forening.

På aftenen spiller også Ice Cream Cathedral og Mathilde Savery som opvarmning, og i øvrigt kan du læse om arrangementet, der præsenteres af Smash!Bang!Pow! og Rust, her.

Hvor Elizabeth Harper er hovednavn til koncerten fredag den 2. december, er der en ganske anden hovedperson 22 dage senere på juleaften. Det er rigtigt, folkens, der tænkes her på Jesus, din go-to-guy. Og det er netop ham, der her skal quizzes om.

Familie er vigtigt, og for mange betyder familien aldrig mere end under selve julen. Jesus’ forældre hedder efter sigende Maria og Josef, mens hans søskende ifølge Markusevangeliet hed Jakob, Joses, Judas og Simon plus nogle unavngivne søstre. Jomfru Marias mor skulle efter sigende været blevet skabt ved en ‘ubesmittet undfangelse’, men hvad hed Marias forældre egentlig? Send dit svar ind senest 29. november, og deltag i konkurrencen om fem gange to billetter til Class Actres på Rust.

Vinderne er fundet.

 

Leave a Reply