Konkurrencer

Vind koncertbilletter til Ice Cream Cathedral på Ideal Bar

Ice Cream Cathedral
Skrevet af Redaktionen

Torsdag den 22. marts spiller Ice Cream Cathedral på Ideal Bar, og du kan vinde billetter og ep’er, hvis du ved noget om geografi og isbutikker.

Ice Cream Cathedral: Anja Lahrmann, Kristian Paulsen og Anders Bach

Torsdag den 22. marts spiller Ice Cream Cathedral i Ideal Bar ved Vega i København. Selvom bandet er nyt, så har de allerede fået en del opmærksomhed. I januar blev bandet således håndplukket af Fallulah til at spille til showcasen ‘Nye Toner på Bremen Teater’ – en showcase, hvor etablerede navne på den danske musikscene udvælger upcoming bands og solister og præsenterer dem ved et liveshow.

Ikke bare har Fallulah udvalgt Ice Cream Cathedral, det har Undertoner også. Nemlig til at spille opvarmning til vores kommende ‘Undertoner præsenterer…’-arrangement på Beta, hvor The Dø agerer hovednavn.

Selv beskriver Ice Cream Cathedral sig som ‘lo-fi ghostpop fra København’, dvs. lys og semi-æterisk kvindevokal med dovne lydbilleder a la f.eks. amerikanske Youth Lagoon, og Undertoner udlodder tre gange to billetter til koncerten 22. marts. Oven i hatten har Ice Cream Cathedral sagt ja til at donere tre eksklusive ep-kassettebånd, som de tre vindere også får.

Al denne snak om katedraler af is har gjort redaktionen lækkersulten. Og hvis man nu befinder sig i nærheden af Københavns Domkirke, hvor er så monstro den nærmeste isbutik? Redaktionen tænker fugleflugtslinje.

Send dit svar senest 19. marts.

Vinderne er fundet.

Leave a Reply