Nyheder

Death Grips tager Danmark i deres greb

Skrevet af Fie Neergaard

Med et hæsblæsende og aggresivt output og melodierne lurerne under overfladen tager gruppen sig kærligt af København, når de giver koncert til efteråret.

De offensive electro-hiphoppere i Death Grips bestående af den rapråbende Stefan ‘MC Ride’ Bernett som galleonsfigur og Zach Hill kendt fra utallige projekter som blandt andet Wavves har sat kursen mod Danmark. Gruppen giver onsdag den 31. oktober koncert i Pumpehuset som en del af AUDIO:VISUAL-koncerterne, der afvikles under CPH:DOX, hvor soulsøstrene Thee Satisfaction og alternative hiphopperne i Shabazz Palaces forener sig som en del af projektet, og også blandt andet Balam Acab og Animal Collective har fundet vej til programmet. Death Grips stormede frem tilbage i 2011 med førsteudgivelsen, mixtapet Exmilitary, og har i år udgivet deres første fuldlængde, nemlig The Money Store, der er en af to bare i år, da albummet No Love Deep Web skulle ramme engang i efteråret. Så kom og få dig en på opleveren og få blodet til at syde, når Death Grips lægger vejen forbi Danmark som det eneste skandinaviske land i år. Billetter kan købes her.

Leave a Reply