Nyheder

Undertoner holder sommerferie

Skrevet af Redaktionen

Undertoner-redaktionen holder sommerferie og vender stærkt tilbage medio august. Go’ sommer til alle!

sommerferie_undertoner

Selvom musikken aldrig holder fri, har vi nu alligevel valgt at give os selv her på Undertoner lidt tiltrængt sommerferie. Ørerne skal ganske vist hviles, men ikke nødvendigvis i larmende stilhed. Bunker af lytteoplevelser venter nemlig fortsat derude, hvad enten den danske sommer vælger at banke os med sol eller gennemvæde os med regn. Der er heldigvis musik til enhver lejlighed.

Og når vi nu er ved musikken, er det ikke til at komme udenom årets sommermusik, der kunne byde sig til i form af f.eks. Blaue Blumes “In Disco Lights“, Sylvan Essos “Coffee“, Caribous “Can’t Do Without You” eller måske Lust For Youths “Illume. Ifølge Stereogums diskussionslystne læsere er årets sommersang (fuldt forståeligt) Future Islands’ “Seasons (Waiting on You)“, men festen stopper selvfølgelig ikke der. Stereogum plejer at smide en kompilation med titlen Cruel Summer op til gratis download hvert år, og mens vi venter på 2014-udgaven, er det stadig muligt at fange versionen fra sidste år. Yum!

Undertoner vender tilbage medio august. Rigtig go’ sommer til jer alle!

Leave a Reply