Konkurrencer

Vind billetter til Daughter i Falconer Salen

Foto: PR
Skrevet af Camilla Grausen

Den London-baserede trio centreret om singer/songwriter Elena Tonra giver eneste skandinaviske koncert dette efterår i Falconer Salen på Frederiksberg den 7. oktober. Deltag i konkurrencen om 2 x 2 billetter.

Foto: PR

Den britiske trio Daughter gæster Danmark den 7. oktober. Foto: PR

Trioen Daughter har gæstet Danmark flere gange før, men fredag den 7. oktober 2016 giver bandet deres hidtil største koncert her i landet, når de spiller i Falconer Salen. Samtidig er det trioens eneste koncert i Skandinavien på denne turné, og opvarmningen leveres af Liverpool-singer/songwriteren Dan Croll. I samarbejde med Beatbox udlodder Undertoner 2 x 2 billetter til koncerten, som du kan blive en af de heldige vindere af.

Omdrejningspunktet i Daughter er singer/songwriter Elena Tonra, som dannede trioen med den franske trommeslager Remi Aguilella og den schweiziske guitarist Igor Haefeli. Efter flere EP’er udkom Daughters debutalbum, If You Leave, i 2013, og i januar i år fulgte de op med Not to Disappear.

Om debutalbummet skrev Undertoners Alex Nørregaard: »Det er de færreste albums, der er så følelsesmæssigt udmattende, at selv det halve ville have været alt for meget. Debutalbummet If You Leave fra den London-baserede trio Daughter er et af de få. Her er ulykkelig kærlighed reglen frem for undtagelsen. Og hvor det dog befriende, troværdigt og smukt.«

Daughter kan altså få enhver sang til at lyde lækkersørgelig. Det gælder også et af 2013s største hits fra en fransk duo, som ellers er alt andet end melankolsk… For at deltage i konkurrencen om billetter til Daughter-koncerten skal du netop besvare spørgsmålet:

Hvilket 2013-festhit fra en fransk duo lavede Daugter et cover af samme år?

Fordi vi er så flinke, så hjælper vi gerne lidt (okay, en hel del). Du kan finde svaret her.

Konkurrencen er slut. Vinderne er trukket og har fået besked på mail.

Leave a Reply