Konkurrencer

Vind billetter til The Minds of 99 + Barselona i Den Grå Hal

The Minds of 99. Foto: PR.
Skrevet af Troels Sørensen

Deltag i konkurrencen om adgang for dig og en ven til The Minds of 99’s store turnéfinale i København.

Med deres nyligt udsendte EP Solkongen (Del 1) er den danske postpunk/electropop The Minds of 99 atter højaktuelle og har annonceret en række koncerter i de sidste uger af 2017. Bandet har gjort sig yderst bemærket med deres dansksprogede tekster og autentiske energi, som de formår at udtrykke både live og på deres to album, The Minds of 99 og Liber.

Som turneens finale spiller gruppen i Den Grå Hal på Christiania lørdag den 25. november. Som support har de Barselona med. Duoen er i år poppet op fra den danske undergrund med deres charmerende dansksprogede guitarpop. De udsendte i september debut-ep’en Drengepop og spillede blandt andet på dette års Roskilde Festival.

Koncerten i Den Grå Hal finder sted lørdag den 25. november 2017 klokken 20.00.
Undertoner har to billetter på højkant, som vi gerne vil forære væk til en heldig vinder. For at have chancen for at vinde, skal du komme med et svar på dette spørgsmål:

OBS: Konkurrencen er slut. Vinderen er udtrukket og kontaktet. 

Kender du mon svaret? Send dit bud til troels@undertoner.dk senest onsdag den 22. november. Husk at skrive dit fulde navn i mailen. Vinderen vil få besked tidligt dagen efter på mail.

Leave a Reply