Singlr

Fredagssinglr: O Future – Smell You

Foto: PR
Skrevet af Bitten Kjærgaard

O Future er klar med første singleudspil “Smell You” og varsler debutalbummet Voyeur i 2019. 

Danske Jens Bjørnkjær og sydafrikanske Kathrine Mills har tidligere udgivet musik under navnet OOFJ, hvor de opnåede stor international opmærksomhed med udgivelsen “Disco To Die To”.

Nu har duoen har nu sat et nyt projekt i søen ved navn O Future. Navnet er måske nyt, men det særegne univers lever i bedste velgående på deres nyeste udgivelse “Smell You”. Selvom musikken ikke har lige så mange cinematiske elementer som tidligere, bærer den tydeligt præg af Bjørnkjærs virke som filmkomponist. Nummeret bringer tanker til en moderne James Bond film, især med de storladne strygere der står i skarpt kontrast med de elektroniske beats. Kontraster er generelt en kerne i bandets arbejde, hvilket også står beskrevet i pressemeddelelsen: »Makkerparret har et unikt musikalsk og visuelt udtryk, der leger med sammenstødet mellem skønhed og gru. Singlen “Smell You” handler om flirt – flirt af den slags, hvor vejrtrækningen bliver tung, hvor det ikke længere er harmløst, hvor man følger kroppens intuition.«

Og nummeret emmer da også af tung erotik, som særligt bygges op gennem Mills’ stemme. Det hele hives dog ned på jorden igen, hvis man kaster et blik på førnævnte artwork, der igen omfavner kontrasternes verden med Mills liggende på en seng i heftig omfavnelse med en række uskyldige toastbrød!

Nummeret er både dansabelt og samtidig et, der kan sættes på i mere intime stunder – også alene, hvor man kan nyde de elektroniske elementers mange variationer. Et virkelig velkomponeret udspil fra O Future. Undertegnede glæder sig til at høre mere.

Leave a Reply