Singlr

Fredagssinglr: Zaar – Our Love is Dead

Skrevet af Bitten Kjærgaard

Den danske sanger og komponist Zaar er klar med ny single op til sin optræden på Roskilde Rising.

Det nye nummer ”Our Love is Dead” er fjerde single fra danske Zaar. Nummeret tilvejebringer en særegen lyd med Sara Flindts eventyrlige og storladne vokal – på nippet til Evanescence – i front for en baggrund af roligt harmoniserende synths og beats med en vis klokkelydende kvalitet over sig. Lidt inde i nummeret overrasker et tordensvejrsstykke med mere aggressive, rullende beats og dystre synths. Det er altid fedt at blive overrasket, og stykket skaber en kontrast i det ellers idylliske nummer.

Sara Flindt siger selv, at nummeret handler om: »klichefyldt ung kærlighed og et tab af identitet, når en ung pige forsøger at finde ud af, hvem hun er efter et opbrud og virkeligheden igen viser sig«.

Lyrikken er forholdsvis mørk og passer godt til den lidt Von Trier-agtige dommedagsstemning i nummeret. Melankolsk idyl blandes med faretruende synthflader, som til sammen skaber et cinematisk musikstykke, undertegnede vil glæde sig til at høre live!

Zaar kan opleves på Roskilde Festivals Rising Stage i opvarmningsdagene søndag d. 30. juni klokken 17.

Leave a Reply