Nyheder

Fredagsvideo: The Killers: “Happy Birthday Guadalupe”

Nu er julemåneden jo startet, så nu er det vel ok at jule lidt mere end vores adventskonkurrence.

The Killers har nemlig lavet en julesang om at vågne op ved siden af en mexikanske senorita, og udover at jeg da også godt kunne tænke mig noget lignende, så er det en ganske fin, storladen julesang. Tilmed går overskuddet fra salget af singlen i bedste juleånd til AIDS-bekæmpelses-organisationen RED. I videoen er det Dylan fra Beverly Hills (mindre kendt som Luke Perry), der vågner op ved siden af den mexikanske skønhed. Glædelig december!

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar