Nyheder

Musik på film: Efterklang spiller koncert og viser ny film

Efterklang i nogle skræppeblade - det kunne også være bjørneklo
Skrevet af Jeppe Jørgensen

D. 18 marts 2011 vil Efterklang spille en koncert i Amagerbio for at markere en tænkepause, før kollektivet kaster sig over 4. plade. Men allerede d. 20 marts viser Amagerbio filmen “An Island”. På globalt plan er der også smagsprøver fra Björk, Mogwai og Godspeed You! Black Emperor.

Efterklang i nogle skræppeblade - det kunne også være bjørneklo

Den 18. marts 2011 vil Efterklang spille en koncert i Amagerbio for at markere en tænkepause, før kollektivet kaster sig over fjerde plade. Men allerede den 20. marts viser Amagerbio filmen “An Island” (se traileren her), som bandet har lavet med en instruktør ved navn Vincent Moon. Den 9. december vil der blive lagt billetter til begge arrangementer op på billetlugen, og forstår jeg pressemeddelelsen korrekt, koster filmarrangementet, der også byder på Peter Broderick-koncert, kun 30 kroner.

Efterklang er ikke de eneste, der er gået til filmen i denne torrent-tid. Ugen har både budt på en ny sang fra Björk til en film om hendes nyligt afdøde ven, designeren Alexander McQueen, og et lille stykke med Moqwai fra deres næste plade skal tilsættes filmes “30 Century Man” om noget så detaljeret som en cykeltur i de norske fjelde. Desuden har Godspeed You! Black Emperor udbredt nyheden om, at de lægger toner til filmen L’Annee De L’Os (red: Knoglens år – eller noget i den retning), men her er der kun blevet lettet sløret for et par billeder.

Leave a Reply