Nyheder

Califone er begravelsessangere

califone-funeral-singers-artSå går Califone til filmen. Forsanger Tim Rutili har nemlig lavet en film, der hedder All My Friends Are Funeral Singers, som handler om en spåkone, der bor i et hus med spøgelser ifølge Stereogum. Det er meningen, at filmen skal deltage i nogle filmfestivaller i starten af 2010.

Lydsporet bliver naturligt nok lavet af Califone, og planen er, at bandet på sin kommende tour, vil spille til filmen live. Indtil videre er der dog ikke planer om, at det show kommer til Danmark. Men til gengæld udkommer albummet 5. oktober, og nu kan man allerede høre titelsangen, som lyder som typisk Califone. Det vil sige godt.

Califone: “Funeral Singers”
[audio:http://cdn.stereogum.com/mp3/Califone%20-%20Funeral%20Singers.mp3]

Leave a Reply