Nyheder

Arcade Fire vinder Grammy foran Eminem og Lady Gaga

Skrevet af Camilla Grausen

Søndag aften vandt det canadiske musikkollektiv Arcade Fire og deres The Suburbs nemlig prisen for Årets Album ved USA’s største og mest prestigefyldte musikfejring.

De onde græd og de gode lo. Eller noget i den stil. I hvert fald kunne Katy Perry, Lady Gaga, Eminem og Lady Antebellum søndag aften, amerikansk tid, bare tude mens kunst og kvalitet for en gangs skyld slog skandale og salgstal helt og aldeles, da den amerikanske Grammy-uddeling løb af stablen.

Her vandt det canadiske musikkollektiv Arcade Fire og deres The Suburbs nemlig prisen for Årets Album ved USA’s største og mest prestigefyldte musikfejring.

The Suburbs, som er Arcade Fires tredje album, blev stemt ind af Undertoners redaktion som det fjerdebedste album fra 2010.

Bandets egen reaktion på Grammyen kan læses på bandets Twitter-profil: »OH MY GOD OH MY GOD OH MY GOD OH MY GOD OH MY GOD OH MY GOD. Thank you EVERYONE.« Stort tillykke med Grammyen herfra til Arcade Fire!

Om skribenten

Camilla Grausen

Skribent (koncertredaktør 2007-2018)
camilla@undertoner.dk
 
Biografi:
Engang for længe siden var jeg i praktik på det hedengangne musik- og filmmagasin Blender, hvor jeg kom til koncert med Mew og fik lov at anmelde Bon Jovi. Praktikopholdet, nærmere end Bon Jovi, åbnede mine øjne for musikskriveriet. Jeg har været om bord på Undertoner som skribent siden 2003, og fra 2007-2018 var jeg koncertredaktør og stod for alt vedrørende koncertanmeldelser. Jeg er cand. mag. i Litteraturvidenskab med Engelsk & Kulturformidling, og jeg arbejder til daglig i komponist- og sangskriverforeningen DJBFA.

Fem favoritalbum:
PJ Harvey: Is This Desire
The Savage Rose: s.t.
Psyched Up Janis: Hi-Fi Low Life
Björk: Vespertine
John Parish & PJ Harvey: Dance Hall at Louse Point

Skriv et svar