Nyheder

Se ny video fra Georgia Ann Muldrow

Den amerikanske soulsanger, musiker og producer Georgia Ann Muldrow er klar med ny video som optakt til sit collaboration-album med superproduceren Madlib.

Georgia Ann Muldrow har siden 2006 udgivet en række plader i eget navn og i samarbejde med sin mand, rapperen og sangeren Dudley Perkins. Hun har desuden samarbejdet med navne som Mos Def og Sa-Ra Creative Partners og produceret for Erykah Badu.

Muldrow kan også prale af at være den første kvinde, der signede til det respekterede amerikanske hiphop-selskab Stones Throw Records. Selskabet huser kunstnere som Aloe Blacc, Mayer Hawthorne, Dudley Perkins og ikke mindst superproduceren Madlib.

Madlib er en af hiphoppens mest produktive, respekterede og eventyrlystne producere, og hans karakteristiske og ofte skæve produktioner er blandt branchens mest eftertragtede og roste.

Madlib har de senere år lavet en række collaboration-albums, hvor han samarbejder med en enkelt artist over en hel plade. Det er der blandt andet kommet roste projekter med J-Dilla, MF Doom, Talib Kweli og Freddie Gibbs ud af. Nu er turen så kommet til Georgia Ann Muldrow. Muldrows og Madlibs album, Seeds, udkommer den 27. marts og er første gang, Madlib udelukkende samarbejder med en kvindelig kunstner over et helt album.

At dømme efter titelnummeret, som er første singleudspil, kan man godt begynde at glæde sig. “Seeds” er et superfedt samplebaseret soultrack med en funky blaxploitation-vibe.

Skriv et svar