Nyheder

Aarhusianske Point Blank er ude med ny single

Skrevet af Troels Sørensen

Den aarhusianske hiphop-gruppe er klar med en førstesinglen til deres kommende album. Se videoen og lyt til “They Ask”.

Den aarhusianske hiphop-gruppe Point Blank, der i de sidste tre år har gjort sig bemærket som et solidt livenavn, er klar med deres nyeste single “They Ask”. Nummeret er første fingerpeg mod et kommende debutalbum, som udgives senere på året.

Point Blank er et af de nyere hiphop-navne i den aarhusianske undergrund, hvor de skiller sig ud ved at spille musikken organisk og bruger skæve twist fra jazz som ingredienser. Resultatet har indtil videre været opvarmningstjanser for store navne som Hocus Pocus og Ice Cube.

Point Blank spiller i weekenden på Spot Festival i hjembyen.

Om skribenten

Troels Sørensen

Konkurrenceansvarlig for Undertoner
troels@undertoner.dk

Biografi:Jeg var ikke ret gammel, før jeg blev introduceret for henholdsvis Bamse & Kylling og The Beatles. Derfra voksede musikinteressen kolossalt, og i dag er min musiksmag samt min pladesamling stor og bred.
Musik, er for mig, absolut noget af det allerbedste der findes. Jeg elsker at spille musik, læse om musik, høre musik og skrive om musik. Derfor er jeg meget glad for at være en del af Undertoner.

Albums:

Skriv et svar