Nyheder

Arcade Fire-EP genudgives


Har du hørt om Arcade Fire? Pffft, hvem har ikke det? Det canadiske indierock-band blæste for alvor igennem musikmuren sidste år med den fremragende fuldlængde Funeral. På trods af (eller måske på grund af) sørgelige tekster om død og dårlige minder blev pladen hurtigt en klassiker for de glade indiekids, og nu har vi så muligheden for at høre, hvordan det hele begyndte.

Merge Records genudgiver nemlig nu bandets selvbetitlede EP, som kom før Funeral. Arcade Fire udgav selv EP´en tilbage i 2003 og den har derfor været svær at få fat i, men den 23. juli kommer den nye remasterede udgave så på gaden, og vi glæder os da.

Tracklisten til Arcade Fire:

1. Old Flame
2. I’m Sleeping In a Submarine
3. No Cars Go
4. The Woodland National Anthem
5. My Heart Is an Apple
6. Headlights Look Like Diamonds
7. Vampire / Forest Fire

Leave a Reply