Nyheder

Play/Rec udgiver ny Phil Elvrum-plade

Det københavnske pladeselskab Play/Rec har masser af brød i ovnen for tiden.
For nylig udgav de det andet album fra hardcore-rockerne Lack, Be There Pulse, og i den kommende weekend sender selskabet både Lack og Barra Head på scenen til Spot-festivalen i Århus.

Men en listig pressemeddelelse fortæller, at Play/Rec har mere i ærmet. De skriver ikke selv navnet på den indie-stjerne, de har fået fat i, men ud fra de citater fra gamle pladeanmeldelser, som er inkluderet i pressemeddelesen, er der ingen tvivl: Det er Phil Elvrum, manden bag The Microphones og Mt. Eerie.

Ikke mindst hans 2001-album som The Microphones, The Glow pt. 2 gav ham enorme anmelderroser, og flere store amerikanske musikmedier kårede pladen som årets bedste.
Derfor er det også med en vis synlig stolthed, at Play/Rec på fortæller, at de skal udsende en ny Elvrum-plade – ikke bare i Danmark, men i hele Europa.

Pressemeddelelsens hemmeligsfulde karakter gør, at det ikke står klart, om Elvrum udgiver under eget navn, som Mt. Eerie eller måske som noget helt tredje. Der er heller ikke offentliggjort nogen udgivelsesdato endnu.

Leave a Reply