Nyheder

Ex-GbV-frontmand klar med mere


Bob Pollard – skolelæreren fra Ohio er klar med meget mere!

Hvis man kender bare den mindste smule til Bob Pollard, den tidligere frontmand (og drukkenbolt) fra hedengangne Guided by Voices, ved man, at han hører blandt samtidens mest produktive musikere overhovedet. Det er nærmest sædvane for Pollard at spytte en håndfuld plader ud årligt – og hvorfor dog ikke når sangene nu alligevel ligger der? En diskussion om kvalitet kontra kvantitet måske?

Uanset hvad sker der ting og sager lige på den anden side af sommeren. Den 27. september udgiver Pollard EP’en Bubble på sit eget Fading Captain-label. EP’en består af fire sange med fuldt band samt et par instrumentale numre, som angiveligt skulle være inspireret af filmen Bubble, som også får amerikansk premiere til efteråret.

Og hold så fast… den 31. oktober bliver andet kapitel af den volumniøse Suitcase-serie smidt på gaden. Under titlen Guided By Voices: Suitcase II – American Superdream Wow kan du roligt forvente omkring 100 sange spredt ud på fire cd’er – som dækker alt fra de tidligere 70’ere til ’05 hvor bandet sagde endeligt farvel. De første 900 kopier sendes af sted med Pollards autograf på.

Mens man lytter kan man passende supplere med lidt læsning. Forfatter James Greer har nemlig skrevet en biografi med den passende titel Guided By Voices: A Brief History – Twenty-one Years of Hunting Accidents in the Forests of Rock and Roll. Forventet udgivelse lyder oktober/november i år.

Læs mere:
www.robertpollard.net
www.gbv.com

Leave a Reply