Nyheder

Nørrebro-koncert: 14 bands for 30 kr.

I morgen er det lørdag, og det betyder, at Nørrebro-avisen På Gaden fejrer deres 11-års-fødselsdag.

Men mens præ-teens som regel kræver at få store gaver, har På Gaden vendt det hele lidt på hovedet. De arrangerer nemlig en koncertaften af de mere usædvanlige.

For den nydelige sum af 30 kroner kan de fremmødte nemlig få fornøjelsen af ikke mindre end 14 forskellige bands. Overskriften for showet er BSBTA vs. Kaninkanon. Det betyder, at Christian Kann og hans hvileløse DIY-label Bloated Sasquatch Beer Theatre Audio præsenterer en god håndfuld af sine danske bands (bl.a. sfu-ma-to, Sort Stue Sounds og Kanns eget The Inhibitions-projekt), mens ligeledes københavnske Kaninkanon sender skramlede indiepoppere som Scaredycat og Hellraiser Ten på scenen.

Aftenen byder også på et par svenske bands, og hele herligheden kan opleves på Kapelvej 44 på Nørrebro i Kulturhusets baggård. Arrangementet starter allerede kl. 19, og BSBTA er endog gået så langt som til at antyde, at der er billige øl.

Leave a Reply