Nyheder

Boards of Canada er brødre

D. 17. oktober udkommer Boards of Canadas tredje regulære fuldlængdealbum, som har fået titlen The Campfire Headphase.
Og i den anledning har de to skotter indvilliget i flere interviews end vanligt – måske for at bryde med det image, duoen havde fået som umådeligt mystiske.
I hvert fald pryder de forsiden af The Wire, og det amerikanske musik-site Pitchforkmedia har også skaffet sig et interview med Mike Sandison og Marcus Eoin.

Det er ikke helt til at finde ud af, om det er et decideret uheld, eller om det er mere kalkuleret end som så. Under alle omstændigheder forløber Pitchforkmedias interview hurtigt således, at d’herrer fortæller, at de rent faktisk er brødre.
Det lader ikke til, at det er noget, de to har villet holde hemmeligt for enhver pris, “men så længe folk ikke har spurgt til det, har vi ladet være med at bringe det på bane.”

“Vi er i familie”-strategien er bestemt ikke ukendt i den nyere musikhistorie. Her hos Undertoner vil vi dog alligevel blive overraskede, hvis Boards of Canada pludselig underlægger sig en streng rød-hvid dresscode for siden hen at bekende, at de rent faktisk er forhenværende ægtefæller.

Hele interviewet kan læses hos Pitchfork. Inden du læser dét, kan du kaste et blik på tracklisten til The Campfire Headphase:

1. Into the Rainbow Vein
2. Chromakey Dreamcoat
3. Satellite Anthem Icarus
4. Peacock Tail
5. Dayvan Cowboy
6. A Moment of Clarity
7. ’84 Pontiac Dream
8. Sherbert Head
9. Oscar See Through Red Eye
10. Ataronchronon
11. Hey Saturday Sun
12. Constants Are Changing
13. Slow This Bird Down
14. Tears From the Compound Eye
15. Farewell Fire

Leave a Reply