Nyheder

Lambchop laver EP med electronica-duo


Den eksperimentelle country-gruppe fra Nashville, Lambchop, er snart på trapperne med en ny EP, som denne gang er et samarbejde med bysbørnene i electronica-duoen Hands Off Cuba. Den nye konstellation er døbt CoLab, og EP´en, der har fået samme navn, bliver udgivet den 11. oktober gennem Lambchops pladeselskab Merge.

Den nye plade er efter sigende (og meget naturligt) en blanding af de to gruppers lyd, hvilket blandt andet kan høres på åbningsnummeret Prepared. Lambchop-frontmand Kurt Wagner har skrevet nummeret, mens Ryan Norris og Scott Martin fra Hands Off Cuba har arrangeret en stor del af instrumenteringen.

Andre numre på pladen tæller Blur, Gus og Women. Der er ikke nogen umiddelbare planer om, CoLab også skal kunne opleves live.

Leave a Reply