Nyheder

Mark Kozelek udgiver Modest Mouse-coveralbum


Den amerikanske slowcore-singer/songwriter Mark Kozeleks næste udgivelse bliver et album fyldt med Modest Mouse-numre. Ja, hvorfor ikke. Kozelek, der hovedsageligt er kendt fra Red House Painters og Sun Kill Moon, udsendte i 2001 What´s Next To the Moon, et album udelukkende bestående AC/DC-covernumre, så det næste skridt måtte være Modest Mouse.

Det nye album får titlen Tiny Cities og udsendes som et Sun Kill Moon-album på Rough Trade den 1. november. Der kommer også en vinyl-udgave, som udgives via filminstruktør Cameron Crowes selskab, Vinyl Films. Den udgave kommer til at indeholde et bonusnummer, som er en alternativ udgave af Exit Does Not Exist.
Her er tracklisten til albummet, der altså indeholder numre fra hele Modest Mouse´s bagkatalog, inklusiv sidste års Good News For People Who Love Bad News:

1. Exit Does Not Exist
2. Tiny Cities Made of Ashes
3. Neverending Math Equation
4. Space Travel Is Boring
5. Dramamine
6. Jesus Christ Was an Only Child
7. Four Fingered Fisherman
8. Grey Ice Water
9. Convenient Parking
10. Trucker’s Atlas
11. Ocean Breathes Salty

Leave a Reply