Nyheder

Okkervil River udgiver mini-album – spiller i Hamburg


Det amerikanske band Okkervil River, der i foråret udgav den fremragende Black Sheep Boy, tror tilsyneladende ikke på det med at hvile på laurbærrene. I hvert fald udsender bandet den 22. november mini-albummet Black Sheep Boy Appendix på Jagjaguwar, og tager i øvrigt på turne i Europa inden da.

Mini-albummet er, som navnet mere end antyder, en makker til fuldlængden, som kom tilbage i april måned. Det nye 35 minutter lange album indeholder syv sange, der yderligere dykker ned i Black Sheep Boy-temaet, som blev udforsket på Black Sheep Boy. Ifølge Jagjaguwar får vi en meget eksperimenterende side af bandet at se på Black Sheep Boy Appendix. Spændende.

Hvad vi ikke får at se i denne omgang, er til gengæld en koncert på dansk grund. Okkervil River tager nemlig ikke den forestående Europa-tur nord for Tyskland, men kommer dog tæt på den 11. oktober, når der gives koncert i Hamburg. Se resten af datoerne på bandets hjemmeside.

Her kan du se tracklisten til Black Sheep Boy Appendix:

1. Missing Children
2. No Key, No Plan
3. A Garden
4. Black Sheep Boy #4
5. Another Radio Song
6. A Forest
7. Last Love Song for Now

Undertoners anmeldelse af Black Sheep Boy

Undertoners anmeldelse af EP´en Sleep and Wake-up Songs

Leave a Reply