Nyheder

Fridge planlægger nyt album

Det engelske band Fridge, der næsten kan defineres som et postrockband, er på vej med nyt materiale.

Fridge er det band, hvor de to musikere Four Tet (med det borgerlige navn Kieran Hebden) og Adem (med efternavnet Ilhan) slår deres folder ved siden af solokarrieren. Det tredje medlem af Fridge er trommeslageren Sam Jeffers, som ved siden af bandet har en karriere som webdesigner og blandt andet har designet pladeselskabet Dominos hjemmeside.

I en mail til Undertoner fortæller Sam Jeffers, at bandet i de næste par uger vil booke studietid og derefter indspille en række nye numre i december. Han fortsætter: “If all goes okay, we’re looking to put it out in the summer. It’s been a long time!”

Og Sam Jeffers har ret – der er gået lang tid, siden Fridge gav lyd fra sig – det sidste udspil fra Fridge var det fremragende album Happiness fra 2001.

Hvis du ikke kender Fridge, kan du her downloade nummeret Cut up piano and xylophone fra Happiness.

Fridges hjemmeside er der flere mp3’er.

Leave a Reply