Nyheder

Bliv gravid med Vincent Gallo

Denne nyhed er mest til de kvindelige læsere. På sin hjemmeside har Vincent Gallo nu sat en portion sæd til salg for den nette sum af $ 1.000.000.

Det lyder måske dyrt, men prisen inkluderer også den kunstige befrugtning.
Hvis modtageren foretrækker en naturlig befrugtning, så koster den $ 500.000 ekstra. Men kønne piger kan få rabat, for som der står: “However, if after being presented detailed photographs of the purchaser, Mr. Gallo may be willing to waive the natural insemination fee and charge only for the sperm itself.”

Hvis man ikke lige er parat til at føde Gallos barn, så kan man vælge at investere i nogle af de andre (dyre) ting, som han har sat til salg: Motorcyklen fra filmen The Brown Bunny til $ 35.000, Gallos sengetæppe fra julen 1960 til $ 3.000 eller et diamanthjerte med Gallos portræt til $ 10.000.

Og der er flere, dyre ting til salg. Se hele listen her.

Leave a Reply