Nyheder

Cyann & Ben færdiggør nyt album

Den folk-minimalistiske kvartet Cyann & Ben lægger i dette øjeblik sidste hånd på de optagelser, som bandet har lavet hen over sommeren. Optagelser, som skal blive til bandets tredje album.

Hvis tidsplanen ellers holder, bliver albummet udgivet på det engelske selskab Cargo til marts næste år. Cyann & Ben har tidligere udgivet to plader på det franske selskab Gooom, som mest er kendt for at udgive det storladne synth-rockband M83.
For at fordrive tiden indtil det kommende Cyann & Ben-album udgives, kan man smutte en tur inden om selskabet Goooms site. Der kan man, under menupunktet ‘Bonus’, finde en mix-cd, som Cyann & Ben har lavet. Den er fri til at downloade, og der er lavet et cover til cd’en, som man kan printe ud. Nice.

Besøg Gooom.

Leave a Reply