Nyheder

Josh Homme med på nyt Peaches-album

Den alt andet end snerpede canadiske electroclash-forkæmper Peaches har aldrig lagt skjul på, at hun er mere end almindeligt begejstret for mænd – og hvis de er rockstjerner, er det bare en ekstra bonus.

På det mildt sagt svingende 2003-album Fatherfucker bragte det Iggy Pop ind til en gæsteoptræden – og nu fortæller Peaches, at Josh Homme fra Queens of the Stone Age overtager Iggys plads på det næste Peaches-album.

Det udkommer først i april næste år, og med den lange liste af musikalske gæster er det rigeligt med tid til at få bygget forventninger op. Ud over Homme har Peaches nemlig lokket folk som Joan Jett, den tidligere Hole-trommeslager Sam Maloney og den canadiske anmelderyndling Feist til at medvirke på pladen.

Og med sangtitler som “Stick It to the Pimp” and “Two Guys for Every Girl” er det næppe helt i skoven at gå ud fra, at Peaches stadig kan få bornerte lyttere til at rødme.

Leave a Reply