Nyheder

L’altra og Marc Hellner laver soundtrack

De semielektroniske, storladne melankolikere Joseph Costa (fra L’altra) og Marc Hellner har sammen lavet en række nye numre til filmen PLAY.

Filmen er skrevet og instrueret af Alicia Scherson og får europæisk præmiere denne vinter.

På filmen PLAYs hjemmeside (under punktet ‘fotos y extras’) kan man høre fire numre fra filmen, tre af dem lavet af Joseph Costa og Marc Hellner. Lydsiden kommer desuden til at indeholde numre fra L’altra, Telefon Tel Aviv, Savath & Savalas og Matthew Herbert.

Marc Hellner er den ene halvdel af Pulseprogramming, og han har netop udgivet sit debutalbum under eget navn. L’altra udgav i januar deres tredje album Different Days.

Bandet har tidligere haft planer om at besøge det europæiske kontinent i år, men de planer er nu skrinlagt. Det fortæller Joseph Costa til Undertoner. Han og bandets anden frontfigur Lindsay Anderson er i stedet gået i studiet for at arbejde på en efterfølger til Different Days.

Leave a Reply