Nyheder

Leafcutter John forærer album væk gratis

Netop som han har færdiggjort sit fjerde album, der kommer til at gå under navnet The Forest and the Sea, har den engelske electronica-producer Leafcutter John (alias John Burton) valgt at lægge sit debutalbum, The Sky Is Darker Than the Road, fra 1999 ud til fri download.

Albummet er en samling numre, som Burton forærede til en af sine venner, hvorefter han nærmest havde glemt alt om det. Men en telefonsamtale med vennen fik ham til at genhøre pladen, som derefter er blevet lagt til fri afbenyttelse på hans hjemmeside.

Ved siden af sin electronica-karriere er Burton, som i øvrigt også underviser på Dansk Institut for Elektronisk Musik i Århus, med i postjazz-orkesteret Polar Bear, der var blandt de nominerede til The Mercury Prize, som Antony & the Johnsons vandt tidligere i år.

Leave a Reply