Nyheder

Matt Elliott live i Århus

Matt Elliott var guitarist i den støjrockende Bristol-gruppe Flying Saucer Attack og har derudover udsendt elektronisk musik under navnet The Third Eye Foundation.

Men i 2003 begav han sig ud i en noget uventet karriereændring. Med The Mess We Made tog Elliott afsæt i mere traditionel singersongwriter-musik, men der var stadig masser af urovækkende elementer.

Onsdag d. 23. november kommer Elliott til Århus og spiller på Musikcaféen, og her præsenterer han med al sandsynlighed numre fra sin nyeste plade, Drinking Songs, hvor hans sangskrivning tydeligvis er inspireret af slavisk folkemusik – men på ingen måde af overdrevent munter Balkan-polka. Der er som oftest kulsorte gardiner for vinduerne i Matt Elliotts musik, men derinde i mørket udfordrer han sig selv og lytterne.

Leave a Reply