Nyheder

Nye Prefuse-udgivelser på Warp

Der er snart gået fire måneder, siden vi sidst har rapporteret fra Scott Herrens mildest talt travle studie. Og fire måneder er mere end rigeligt med tid for Herren til at nå at få gjort nye plader klar til udgivelse.

Den mest markante nyhed denne gang er dog kun indirekte Herren-relateret. Warp Records, der i forvejen udgiver Herrens arbejde under navnene Prefuse 73 og Savath & Savalas, har nemlig nu skrevet kontrakt med Herrens gode venner i Battles. Mens Scott Herren normalt holder sig i de mere elektroniske og digitale egne af musiklandskabet, hører Battles til i rockverdenen. Eksempelvis var Ian Williams guitarist hos math-rockerne Don Caballero, og John Stanier har spillet trommer for både Helmet og Mike Pattons band Tomahawk.

Til februar vil Warp genudgive den lille håndfuld ep’er, som Battles har udgivet i løbet af det sidste års tid, og i løbet af 2006 vil der så komme et regulært album.

Så længe behøver vi imidlertid ikke at vente på den næste Prefuse 73-udgivelse. Cirka samtidig med genudgivelsen af Battles-ep’erne udsender Warp nemlig mini-albummet Security Screenings. Det indeholder bl.a. forskellige out-takes fra indspilningerne til Surrounded by Silence-albummet fra tidligere i år, og det betyder, at vi får mulighed for at høre Herren samarbejde med Kieran Hebden (bedre kendt som Four Tet) og Tunde Adebimpe, der er forsanger i TV on the Radio.

Og hvis det ikke var, fordi der allerede er mere end rigeligt med information i denne nyhed, kunne vi også have dvælet ved, at de to ep’er, som Herren indtil videre har lavet under navnet Piano Overlord, er blevet samlet og genudgivet under titlen The Singles Collection 03-05.

Leave a Reply