Nyheder

Nye rygter om Stone Roses' gendannelse

Der har gennem længere tid været rygter om, at Stone Roses ville blive gendannet.

Ian Brown har spillet Stone Roses-numre til en række af sine koncerter, og John Squire fortalte i et interview i Time Out tidligere på året, at en gendannelse ikke var utænkelig. Rygterne ville endda vide, at han havde sent chokolade til Ian Brown med et kort med ordene “I still love you.”

Nu er der nye rygter om gendannelsen. Den amerikanske punkgruppe Schizo Fun Addict påstår, at de er blevet booket til at skulle opvarme for Stone Roses ved en række genforeningskoncerter til næste år.

“I have been authorized by Reni to announce the third coming, at which Schizo Fun Addict will be supporting,” siger forsanger Jet Wintzer.

Om rygterne er sande eller ej – ja, det kan kun tiden vise.

Leave a Reply