Nyheder

Testbild!-album udskudt – dropper at spille live

Det svenske band Testbild! skulle have udgivet deres tredje, rigtige album The Lolita Wagner Case i dette efterår. Men nu er albummets udgivelse blevet udskudt til engang efter jul.

Albummet skulle have været udgivet på det amerikanske selskab Radio Khartoum, som i 2002 udgav Testbild!’s debutalbum The Double Life of Testbild!. Men som Petter Herbertsson fra bandet svarer, når han bliver spurgt om, hvornår albummet The Lolita Wagner Case udgives: “Well…we don’t know actually. Maybe this spring?”

Til gengæld kan man så glæde sig over, at Testbild! har været så kloge ikke at satse på et enkelt pladeselskab. Bandets seneste album The Inexplicable Feeling of September udkom sidste år på det svenske selskab Friendly Noise, og på samme selskab kommer der endnu et Testbild!-album i februar 2006. Bandet arbejder desuden på et tematisk album, som skal optages i en kirke. Og temaet? Det er champignoner!

Petter Herbertsson fortæller til Undertoner, at Testbild! ikke følger hverken albummet på Friendly Noise eller det på Radio Khartoum op med en række koncerter. “Sadly, no. We’ve decided not to play live anymore, at least for the time being.”

Øv. Ærgeligt for os.

Besøg Testbild!’s site

Leave a Reply