Nyheder

The Danielson Famile sejler på det helt store skib

Studiet må have lignet en nyfortolkning af det klassiske Sgt. Peppers Lonely Hearts Club Band-cover.
I hvert fald har ikke mindre end 34 personer været involveret i de i alt fire udgivelser, som The Danielson Famile udsender i 2006.

I marts kommer en treenighed af vinylsingler. Den ene udkommer på Anticon og rummer et samarbejde med WHY?. Nummer to er produceret af Galaxie 500s (og mange andres) producer Kramer, mens Steve Albini er ansvarlig for lyden på den sidste. Samtlige af singler kommer til at inkludere numre, der ikke kan findes på regulære plader, samt eksklusive remixes.

9. maj bliver udgivelsesdatoen for kollektivets syvende fuldlængdealbum, Ships, og gæstelisten tæller bl.a. vennen Sufjan Stevens, Deerhoof, Jon Galloway fra Soul-Junk, Emil Nikolaisen fra Sereena Maneesh og Half-handed Cloud.

Leave a Reply