Nyheder

To sagsanlæg mod Sony BMG

Sony BMG har ikke haft det let efter, det kom frem, at selskabets kopisikrede cd’er installerede et viruslignende program på den computer, som cd’en blev puttet i.

Først var det statsadvokaten i Texas, som lagde sag mod Sony BMG for at bryde statens forbrugerbeskyttelseslov. Nu har The Electronic Frontier Foundation (EFF) også lagt sag an mod giganten Sony BMG. EFF vil både slæbe Sony BMG i retten for kopisikringsprogrammerne XCP og MediaMax.

For som EFF Legal Director Cindy Cohn siger: “Music fans shouldn’t have to install potentially dangerous, privacy intrusive software on their computers just to listen to the music they’ve legitimately purchased. Regular CDs have a proven track record — no one has been exposed to viruses or spyware by playing a regular audio CD on a computer. Why should legitimate customers be guinea pigs for Sony BMG’s experiments?”

Læs mere om EFF’s anklage

Leave a Reply