Nyheder

Ny Colleen-udgivelse forsinket

Colleens bidrag til Mort Aux Vaches-serien på det hollandske selskab Staalplaat skulle være udkommet, men bliver nu forsinket.

Det er ikke musikken eller selve disken, der er forsinket, men produktionen af coveret til albummet volder Staalplaat problemer. Mort Aux Vaches-serien udkommer i et meget begrænset oplag, og coverne plejer at være helt specielle. Tidligere bidragsydere til serien har været Goodiepal, Tape, Piano Magic og Kreidler.

Bag navnet Colleen gemmer sig den franske kvinde Cécile Schott, som tidligere i år udgav det fremragende album The Golden Morning Breaks, som Undertoners anmelder betegnede som “vellykket ambient, som skaber billeder i éns fantasi, der er så klare og håndgribelige, at man næsten føler, man selv er en del af dem” og gav karakteren 5/6.

Leave a Reply