Nyheder

Television Personalities udgiver første album i 11 år

Domino Records kan formentlig skumme pæne mængder fløde i disse Franz Ferdinand-tider. Og hvad bruger de så overskuddet til – mere hitliste-potentiale?

Næ-nej, snarere tværtimod. I stedet kan Domino berette, at de d. 27. februar udgiver kult-bandet Television Personalities’ første regulære plade siden udgivelsen af I Was a Mod Before You Were a Mod i 1995. Det nye album kommer til at hedde My Dark Places.

Television Personalities er centreret omkring forsangeren Dan Treacy, hvis seneste syv-otte år mildest talt har været rodede. Der har gået meget vedholdende rygter om såvel et omfangsrigt heroinmisbrug samt perioder med decideret hjemløshed. Det sidste var dog ikke noget problem i sommeren 2004, hvor Treacy sad i fængsel.

Domino pointerer, at Television Personalities var Kurt Cobains yndlingsband. Her hos Undertoner tror vi nu ikke, at der er den store grund til at finde det store marketing-apparat frem; en førstesingle med titlen “All the Young Children on Smack, All the Young Children on Crack” sælger praktisk talt sig selv.

Leave a Reply