Nyheder

Dosh laver plade med Andrew Bird

Amerikanske Martin Dosh tager den ikke særlig meget med ro i øjeblikket.

I løbet af det seneste års tid har han udgivet to plader, Pure TrashAnticon og Powder Horn, som han har udgivet på egen hånd (og som kan skaffes via hans hjemmeside), og samtidig har han turneret ret kraftigt i USA.

En del af hans optrædender var i forbindelse med dobbeltkoncerter sammen med violinisten Andrew Bird, der sidste år udgav det vældigt roste og ukonventionelle popværk The Mysterious Production of Eggs. Og de to har nu fundet ud af, at de passer så godt sammen, at de er gået i gang med at lave en plade sammen. Udgivelsesdatoen er overhovedet ikke på plads, men Dosh regner med, at indspilningerne i hvert fald bliver færdige i løbet af i år.

Endnu mere optimistisk er Dosh med hensyn til sit næste soloalbum, som bliver udsendt på Anticon. Arbejdstitlen er The Lost Take, og det er han sikker på, at vi får at høre, inden året er omme.

Leave a Reply